Екс-прем'єр України повідомив шокуючу правду про Донбас

Вітольд Фокін розповів, що переважна частина жителів Донбасу, яка йшла працювати на шахти, мала проблеми з законом.

Вітольд Фокін. Фото:http://gordonua.com/

Колишній очільник українського уряду Вітольд Фокін заявив, що у переважної частини населення Донбасу були ті чи інші проблеми з законом. Про це він розповів в інтерв'ю каналу 112 Україна, передають Патріоти України.

Фокін наголосив, що немалий відсоток представників даного регіону позбавлялися волі. За його словами, твердження екс-голови Донецької області Сергія Тарути про те, що на Донбасі не менше 800 тисяч або сиділи в тюрмах, або ж були притягнуті до відповідальності, є цілковитою правдою.

"Це відповідає дійсності, оскільки після виходу на волю з в'язниці люди починали шукати собі роботу, однак їх особливо ніде не чекали, оскільки раніше вони відбували покарання. Не вистачало робочої сили лише на шахтах, тому на всіх парканах були оголошення про те, що потрібні працівники. Таким чином, колишні ув’язнені починали працювати гірниками". – розповів Вітольд Фокін.

Він наголосив, що цілком точно знає, що у третини шахтарів підприємства "Первомайськвугілля" були проблеми із законодавством. У Єнакієвому цей показник складав 40%. Сам колишній високопосадовець наголосив, що два рази керівництво оголошувало йому претензії за невиконання того чи іншого завдання на робочому місці.

Страсна субота - наймістичніший день Великого посту: Що не можна робити в цей день

субота, 4 травень 2024, 5:00

У Вдень у Велику суботу в Храмі Гробу Господнього в Єрусалимі щороку очікують на сходження Благодатного Вогню, частки котрого.у наші часи швидко розповсюджуються православним світом. За день до Великодня християни східного обряду зустрінуть Велику, або...

Відомий спортсмен, а нині боєць спецпідрозділу СБУ Стаховський назвав головну перевагу росіян і що цьому протиставити

субота, 4 травень 2024, 4:15

Легенда тенісу в Україні Сергій Стаховський служить у лавах СБУ з 2023 року. Бувши на різних ділянках фронту та аналізуючи ситуацію, він сказав, у чому Росія переважає Україну. Про це він розповів в інтерв'ю "РБК-Україна", передають Патріоти України. З...