Екс-регіонали мобілізовані по обидва боки кордону: До організації "хресної ходи Путіна" на Київ долучився кривавий міністр Януковича - розвідка (відео)

Особливу роль в організації провокацій займає одіозний міністр внутрішніх справ часів Януковича Віталій Захарченко.

Хресна хода УПЦ МП. Фото:ukr.obozrevatel.comГоловне управління розвідки Міноборони України підтвердило інформацію СБУ про спробу російських спецслужб використовувати хресну ходу для дестабілізації ситуації в країні. Про це заявив представник розвідки Вадим Скібіцький, повідомляють Патріоти України з посиланням на 5 канал.

За його словами, російські спецслужби хочуть "радикалізувати міжконфесійну ворожнечу і поглибити розкол в суспільстві на релігійному грунті".

Скібіцький також розповів, що для провокацій російські спецслужби мають намір навіть залучити кримінальні групи.

"З їх допомогою планується організувати сутички поблизу культових споруд, а також місць масового скупчення віруючих. Особлива увага буде приділятися інформаційно-психологічному впливу на українське населення за рахунок негативного висвітлення подій в російських ЗМІ", - зазначив він.

Особлива роль в організації провокацій, за даними розвідки, відводиться російськими спецслужбами екс-міністру МВС Віталію Захарченку та його довіреній особі Віктору Зубрицькому.

В Україні військові зможуть самі розрахувати свої виплати: Міноборони запустило онлайн-калькулятор

субота, 4 травень 2024, 21:30

Міністерство оборони розробило онлайн-калькулятор, за допомогою якого військовослужбовці та їхні родичі зможуть розрахувати їхнє грошове забезпечення залежно від видів виплат. Про це повідомили в пресслужбі оборонного відомства, передають Патріоти Укр...

Частині українців стаж враховуватимуть по-новому: Які нюанси варто знати всім

субота, 4 травень 2024, 21:25

25 квітня у Верховній Раді ухвалили пенсійний законопроєкт № 9453, який містить як позитивні зміни, так і ті, що ускладнять життя багатьом і нинішнім, і майбутнім пенсіонерам. Про це говорить у новому відео на Youtube-каналі «На пенсії» експерт Сергій ...