Екс-тренер ФК "Шахтар" впевнений, що Путін "неповноцінний, хворий і агресивний"

Агресивна політика Росії в анексованому Криму і на сході України пояснюється великою кількістю комплексів президента РФ Путіна.

Валерій Яремченко. Фото:shahta.org

Колишній тренер донецького "Шахтаря" Валерій Яремченко переконаний в тому, що абсолютно вся агресивна політика Російської Федерації безпосередньо залежить від комплексів неповноцінності президента Володимира Путіна. Про це пише Donbass.ua, інформують Патріоти України.

"Про що думають наші юристи та керівники? Невже сподіваються, що воно саме розсмокчеться? Що маленький карлик сам здасть Україну? Знаєте, чого бояться маленькі? Адже Гітлер був маленьким, Наполеон і Сталін - теж. У них комплекс неповноцінності", - підкреслив він .

На думку екс-наставника "Шахтаря", найбільше Путін боїться власної безпорадності і незначущості.

"У Росії, в принципі, два карлика. Але той, інший, в основному танцює. Знаєте, чого найбільше боїться Путін? Він знає, що в Україні його ніхто не боїться. Ось це його найбільший кошмар. Він володіє інформацією, що тут його всі посилають ... далеко. Тому і залякує різні народи ", - упевнений Яремченко.

Наша Анна Ярославна: 19 травня киянка взяла шлюб з королем Франції

неділя, 19 травень 2024, 5:00

Всі подальші монархи Франції, до Наполеона, були нащадками київської княжни. У Реймському соборі у Франції 19 травня 1051-го київська князівна Анна Ярославна вийшла заміж за короля Генріха I. За чотири дні коронувалась на престол Франції, нагадують Пат...

Задоволення заради користі: На Сумщині чоловік "під контролем поліції" двічі займався сексом із повіями

неділя, 19 травень 2024, 3:40

У Сумській області поліція викрила сутенерку, яка втягнула у заняття проституцією свою знайому. Для того, щоб провести розслідування, поліція залучила чоловіка, якому жінки двічі надавали секс-послуги. Про це йдеться у вироку Охтирського міськрайонного...