"Екзит-пол проведено на замовлення strana.ua. Перемагає телеканал ATR": Журналіст прокоментував "список 47"

Журналіст "пожалівся", що у списку погано представлено регіони, особливо Одесу.
Осман Пашаєв. Фото: соцмережі.

Виконавчий продюсер телеканала "UA:Крим" Осман Пашаєв у своєму Facebook порівняв публікацію списку 47 потенційних жертв серед співробітників мас-медіа з процедурою виборів, передають Патріоти України.

"Єдина загадка системи з відкритими списками – поки невідомо, хто входить до колегії вибірників. (Екзит-пол проведено на замовлення strana.ua). Перемагає список кримськотатарського телеканала ATR, його головні конкуренти – "Громадське", "Дзеркало тижня", "Крим.Реалії" та "Еспресо", – написав Пашаєв, підрахувавши кількість представників того чи іншого ЗМІ у списку.

Журналіст "пожалівся", що погано представлено регіони, особливо Одесу. "ZIK, "1+1", "5-й" провели своїх кандидатів. Із нових медіа приголомшливий успіх у списку skrypin.ua, який у багатомандатному окрузі обійшов "Громадське", – пожартував Пашаєв.

В Одесі під час ракетної атаки загинув проректор МГУ

вівторок, 30 квітень 2024, 11:45

В Одесі 29 квітня внаслідок ракетної атаки РФ загинув проректор Міжнародного гуманітарного університету Борис Васильєв, інформують Патріоти України. Як підтвердили УНІАН у прес-службі Одеської обласної прокуратури, 44-річного чоловіка знайшли мертвим н...

Виїзд з України: Стало відомо, як зміняться правила перетину кордону для чоловіків у травні

вівторок, 30 квітень 2024, 11:30

В Україні діє воєнний стан і загальна мобілізація, у зв'язку з чим для військовозобов'язаних чоловіків віком від 18 до 60 років діють обмеження на перетин кордону. "Факти" розповіли, як зміняться правила з 1 травня, передають Патріоти України. 18 трав...