Хіти тижня. "Бросил в беде свой "сливной бачок": Чоловік пропагандистки Скабєєвої відмовився захистити її честь (відео)

Інцидент стався в Мюнхені під час проведення 55-ї міжнародної конференції з безпеки.

Скабєєва і Попов. Фото: скріншот з відео.

Російський пропагандист Євген Попов відмовився відповісти на питання про честь його дружини Ольги Скабєєвої, яку українці публічно принизили в ПАРЄ, назвавши її рот зливним бачком, передають Патріоти України.

Інцидент стався в Мюнхені під час проведення 55-ї міжнародної конференції з безпеки. Українські журналісти запитали Попова, чи має намір він якось захистити Скабєєву, за яку раніше лідер Чечні Рамзан Кадиров погрожував розправою нардепу Борислава Березі.

"Ви були дуже збентежені тим, що сталося в ПАРЄ. Коли ви збираєтеся захищати честь своєї дружини, яку також звинуватили в тому, що її рот є зливним бачком? Так що, пане Попов? У вас є коментар? Обіцяємо, ми цього не виріжемо, як робить російське телебачення. Вас почує вся Україна", — звернулися до пропагандиста українці.

Однак Попов протягом 1,5 хвилини мовчав, стиснувши губи і втупившись в телефон. Пізніше журналісти пожартували, що пропагандист "боягузливо мовчав" через те, що просто "засоромився".

Належить до дуже рідкісного типу клинків тисячолітньої давнини: Науковці розгадали загадку "Іспанського Екскалібуру"

субота, 27 квітень 2024, 6:15

Дослідники нарешті розгадали таємницю унікального меча, виявленого в Іспанії три десятки років тому. . Фахівці назвали його «Екскалібур» через розташування, в котрому старовинний клінок був знайдений, бо нагадує кельтську легенду короля Артура. . Ар...

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...