Елементарно! Вчені розповіли, як швидко схуднути без шкоди для здоров'я

Для дієти потрібно всього два інгредієнти.

Ілюстрація: evehealth.ru

Американські вчені розповіли про просту дієту, яка допоможе скинути зайві кілограми, повідомляють Патріоти України.

Вчені з Колумбійського університету провели експеримент і з'ясували, як можна швидко схуднути і при цьому знизити тягу до солодкої та жирної їжі. Дослідники повідомили, що для цього необхідно ввести в свій щоденний раціон два інгредієнти. Перший - це прянощі, а другий - це імбир.

Добровольців, які брали участь в експерименті, вони поділили на дві групи. Першу годували їжею, яка була сильно приправлена перцем чилі, а другу - поїли чаєм з імбиром. Люди, які вживали гостру їжу відзначили, що у них зменшилася тяга до солоних, жирних і солодких продуктів. А ті, хто регулярно пили чай з імбиром, повідомили, що вони швидше насичувалися і при цьому вживали менше калорій, ніж зазвичай.

Вчені пояснили, що в цих продуктах міститься багато активних компонентів капсацина і имперингола, які в надмірній кількості викликають жар в організмі людини, тим самим провокуючи збільшення кровотоку і активне потовиділення. В результаті обмін речовин активізується і згорає більше жирової тканини.

Однак, з імбиром потрібно бути акуратними, так як він протипоказаний людям з гастритом, виразкою або каменями в жовчному міхурі. Крім того, цей корінь зменшує згортання крові і його не можна вживати одночасно з деякими лікарськими препаратами типу аспірину.

Залізна завіса закривається: У Росії чиновникам остаточно забороняють виїзд за кордон

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:49

У Росії чиновникам остаточно забороняють виїздити за кордон через страх перед витоком державних таємниць. Усі закордонні поїздки чиновників мають бути попередньо узгоджені, і обмеження стосуються не тільки країн, які вважаються недружніми до Росії, але...

З 4 травня ВЛК не вказуватимуть "обмежено придатний": Чого чекати чоловікам

п’ятниця, 3 травень 2024, 15:56

З 4 травня в Україні майже повністю скасували індивідуальну оцінку придатності, коли військово-лікарська комісія могла обирати формулювання "обмежено придатний", передають Патріоти України. Деталі: Цей наказ набирає чинності 4 травня. За даними видання...