"Еліта" "ДНР": Журналісти показали, як розважаються бойовики в окупованому Донецьку (відео)

​2016 рік став роком відродження розважальних закладів в Донецьку.

Журналісти показали, хто спонсорує розваги в ОРДЛО, скільки можна підняти на ресторанному бізнесі в Донецьку і що дозволяє окупантам їздити на елітних машинах з російськими та українськими номерними знаками. У декількох кілометрах - бойові дії, але нічне життя окупованого Донецька бушує і пропонує розваги на будь-який смак. Про це йдеться в програмі Гроші на каналі 1+1, передають Патріоти України.

Делікатеси з Європи і закриті вечірки для солдатів Захарченка - ось як "еліта ДНР" розважається в окупованому місті. 2016 рік став роком відродження розважальних закладів в Донецьку. Місця ті ж, але інші відвідувачі. Деяких закривають, а дехто - продовжує процвітати. Один з тих, хто обслуговує нову еліту Донбасу - Давид Палян. Він - донецький мажор, співвласник ресторану "Піу Густо" в Донецьку.

На одних фото він хизується елітною донецькою горілкою, а вже на наступних - кайфує в Одесі, в клубі "Ібіца". Спочатку він роз'їжджає по окупованому Донецьку зі своїми розкутими подружками, а через 2 тижні безтурботно роз'їжджає по Києву.

У соцмережі він також безтурботно постить фото з київського клубу з учасницею українського шоу "Холостяк". Під час активних бойових дій на Донбасі в 2015 році він спокійно відпочивав в Одесі. З батьком Саркісом Паляном живе на два міста - в "ДНР" і в Одесі.

Журналістам вдалося потрапити в його ресторан "Піу Густо" - місце, де збираються нові господарі Донецька. Для нових багатіїв Донецька тут готові на все - вбиратися в фейкового Бориса Моїсєєва і влаштовувати вечірки з клоунами. Як стало відомо, за те, щоб провести 8 нічних заходів, наприклад, необхідно заплатити 10 тисяч доларів в донецькому ресторані.

Сума повертається з наваром. Проте зв'язки з Україною Палян не розірвав, часто буває в Києві та Одесі. Сам Палян зазначає - має також ділових партнерів в Єревані.

Журналісти з'ясували, що майже весь ресторанний бізнес кришує т.зв. міністр доходів Олександр Тимофєєв. Його кримінальне прізвисько - "Ташкент". У ресторані "Штальман" - гуляють "депутати ДНР" та інші "міністри" карикатурної республіки. Свого часу, цей заклад віджав відомий сепаратист Павло Губарєв, і більш того, влаштував собі там офіс.

Це саме той Губарєв, якого українські спецслужби спочатку спіймали, а потім відпустили. Журналістам "Грошей" вдалося потрапити в нічний заклад Донецька (клуб "Shakhtar Plaza" ( "Вірус") - епіцентр нічного життя, здавалося б, вимерлого міста. Елементарно випити кави в такому закладі - задоволення не з дешевих. Ціни - вище київських.

Тоді коли на вулиці комендантська година, для обраних двері нічних закладів завжди відкриті. Правда, цивільним, які зважилися на нічний клуб, доведеться сидіти в ньому до 5 години ранку. на вулицю краще не потикатися - там військові патрулі. Тут право першого танцю - за людьми в уніформі, навіть якщо дівчина прийшла з кавалером. Сперечатися з ними тут вже давно не прийнято.

Також новим господарям Донецька - тільки найкращі дівчата. Мало не щотижневі абсурдні конкурси краси тому підтвердження. Догодити солдатам з елітних батальйонів - головне правило тих, хто не хоче опинитися на "підвальчику". Однак про те, що відбувається за зачиненими дверима елітних закладів, простим донеччанам краще не знати.

Одна з місцевих з відчаєм розповідає: "У Донецьку ми живемо. Вони тут жеруть, гуляють, п'ють, а ми тут без роботи дохнем. Нам заборонили представники "ДНР" видавати допомогу ", - говорить Олена.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...