"Ему было всего 20 лет": Волонтер з Одеси повідомив про смерть бійця АТО у госпіталі

Олександр Пастущак, якого доправили у лікарню у важкому стані, помер, не приходячи до тями.

Одеський військовий госпіталь. Фото: Депо.

В Одеському військовому госпіталі внаслідок важкого поранення помер 20-річний український військовослужбовець Олександр Пастущак. Про це на сторінці в Facebook написав волонтер Андрій Танцюра, передають Патріоти України.

"В Одесском военном госпитале не приходя в сознание умер Саша Пастущак...ему было всего 20 лет....
Поступил с крайним бортом. В коме. Закрытая черепно-мозговая травма. Острая эпидуральная гематома лобного участка слева. Перелом костей свода и основы черепа...

Страшно, что уходят молодые ребята, цвет нации! Врачи до последнего боролись, но к сожалению не получилось. Из родных остались только бабушка и дедушка... Пусть земля будет ему пухом!", - написав Танцюра.

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...