Епідемія починається? Оприлюднена шокуюча статистика по захворюванню на грип в Україні

На грип та гострі респіраторні вірусні інфекції в Україні за тиждень захворіли понад 140 тисяч осіб. Смертей через ускладнення від грипу протягом цього тижня не зареєстровано. Про це повідомляє прес-служба Міністерства охорони здоров'я, передають Патріоти України.

"За даними Центру грипу та ГРВІ МОЗ України, на третьому тижні жовтня захворіло понад 140 тисяч осіб. Найчастіше хворіли та потребували медичної допомоги в лікарні діти до 14 років", – мовиться в повідомленні.

Зазначимо, що найвищий показник захворюваності зареєстрований в Київській області (659,9 на 100 тисяч населення), а найменший – в Одеській області (152,1 на 100 тисяч населення).

В МОЗ нагадали, що найефективнішим способом профілактики грипу є вакцинація. Оптимальний час введення вакцини – початок осені (вересень-жовтень). Разом з тим, щеплення рекомендують робити і в більш пізні терміни – впродовж усього сезону грипу.

Всупереч поширеному міфу, вакцинація не ослаблює, а посилює здатність організму протистояти грипу. Імунітет після введення вакцини формується через 7-14 днів, – наголошується в повідомленні.

Додамо, що сезон захворюваності на грип та ГРВІ розпочався в жовтні та триватиме до травня 2018 року.

І це не шкода для зору! Названо головну небезпеку смартфонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:40

Головну небезпеку мобільних телефонів назвало видання The Sun із посиланням на нещодавно проведене дослідження, передають Патріоти України. Журналісти видання повідомили, що під час дослідження вчені взяли мазки з сидінь унітазів та зі смартфонів та ві...

Коханка була з ФСБ? Німецький мільярдер, оголошений мертвим шість років тому, знайшовся в Москві

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:32

Автори журналістського розслідування вважають, що Гауб міг втекти до Москви через тіньові оборудки з росіянами. Його коханку підозрюється у зв'язках з ФСБ. . Німецько-американський магнат роздрібної торгівлі, 64-річний мільярдер Карл-Еріван Гауб, який...