"Якщо б на Донбасі були російські війська, керівництво України давно було би повішено", - одіозна київська адвокатеса нагадала про себе (відео)

За словами скандальної Тетяни Монтян, регулярна російська армія "зносить все на своєму шляху".

Тетяна Монтян. Фото:rian.com.ua

Якби на Донбасі дійсно воювали регулярні російські війська, то все нинішнє керівництво України разом з суддями і правоохоронцями було повішено y замку Паланок. Про це на суді у справі журналіста Руслана Коцаби заявила його адвокат Тетяна Монтян. Відеоролик з її виступом у суді доступний до перегляду на Youtube, зазначають Патріоти України.

За її словами, регулярна російська армія "зносить все на своєму шляху". "Руслан сказав, що на сході України практично немає російських військових. І це його твердження відчайдушно намагалася спростувати прокуратура за допомогою натовпу нещасних АТОшників, з яких хтось десь бачив автомат, хтось якісь знаки на комусь.

Але слід зазначити, що за весь час, поки триває громадянська війна на сході України, так і не було надано ніяких доказів участі в збройному протистоянні саме регулярної російської армії. Тому що, якби там була регулярна російська армія, то Порошенко, Турчинов, Яценюк і ви так само вже висіли б на Закарпатті на замку Паланок за якусь частину тіла. Тому що регулярна російська армія виносить все на своєму шляху", - заявила Монтян.

Тільки жінки та діти: Українських чоловіків більше не чекають у притулку для біженців у Нідерландах

середа, 8 травень 2024, 22:44

Українським чоловікам більше не раді у головному пункті прийому біженців у Нідерландах. Йдеться про Jaarbeurs Hall 5 в Амстердамі. Ще з лютого цей притулок частково відмовляв у притулку певним категоріям українців. А зараз відмовляє у наданні тимчасово...

Поляки образилися на Jerry Heil та закликають не голосувати за Україну: Що сталося

середа, 8 травень 2024, 22:29

Поляків у соцмережах розгнівав світшот однієї з представниць України на Євробаченні Jerry Heil з написом Banderaciaga – вони навіть закликають не віддавати свої голоси за українських виконавиць. Про це йдеться у дописах користувачів X (колишній Twitter...