Естонських футболістів обікрали прямо під час матчу, гра перервана

Судячи за відсутність охорони біля роздягалень спортсменів, це перше пограбування в історії естонського спорту.

З роздягальні спортсменів винесли все цінне. Фото: sportaeg.eeФутболістів естонського клубу "Інфонет" обікрали під час матчу, який проходив в суботу, 4 червня, передають Патріоти України повідомлення сайту Нескучные новости.

Естонці проводили товариську гру з клубом "Рига" в латвійській столиці. Після закінчення першого тайму гості вирушили в роздягальню і виявили, що їх пограбували. Зловмисники винесли всі цінні речі, що належали спортсменам. Матч був зупинений, на місце злочину викликали співробітників поліції. Потерпілі написали заяву, на місці були зняті відбитки пальців. Ніякої додаткової інформації про подальший перебіг розслідування немає.

"Всі цінні речі пропали. Ми написали заяву в поліцію. На місці були зняті відбитки пальців. Поки невідомо, що буде далі", - зазначив спортивний директор клубу Дмитро Скіперскій.

"Інфонет" виступає в естонській Преміум лізі. За підсумками що завершився розіграшу національного чемпіонату команда фінішувала третьою і в прийдешньому сезоні вперше в своїй історії виступить в першому кваліфікаційному раунді Ліги Європи.

У ще одній країні ЄС планують скоротити виплати українцям

четвер, 2 травень 2024, 16:47

В уряді Ірландії обговорюють подальше скорочення виплат українським біженцям. Із березня зменшену допомогу отримують новоприбулі втікачі від війни, передають Патріоти України. Останніми тижнями чиновники додатково розглядали рівень фінансової підтримки...

Більшість українських біженців готові повернутися з-за кордону: Опитування показало, за яких умов

четвер, 2 травень 2024, 15:56

Більшість українців все ще планують повернутися до України (26% точно та 26% скоріше). З них 61% планує це зробити після війни, передають Патріоти України. з посиланням на дані опитуванняInfo Sapiens. Остаточне закінчення війни / припинення бойових ді...