Еволюція краси українок за 100 років: Мережу вразило приголомшливе відео

Образи, представлені у ролику, втілені на екрані за допомогою автентичних прикрас, аксесуарів і предметів гардеробу різних років.

Скрін відео

У мережі з'явився приголомшливий відеоролик, що демонструє еволюцію краси українських жінок за 100 років. Він був представлений командою каналу TиShow, передають Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

У двохвилинному відеоролику модель Катерина Осаульчук приміряла різні знакові для України образи, які втілювали знамениті актриси, співачки і видатні українки ХХ століття.

Під час підготовки до зйомок відеоролика серії 100 років краси було переглянуто безліч ретро-фотографій, сімейні архіви, старі журнали, культові фільми і кліпи різних років.

Кожен з представлених в ролику образів був натхненний видатними жінками епохи і в результаті був втілений на екрані за допомогою автентичних прикрас, аксесуарів і предметів гардероба різних років, які були підібрані стилістами і візажистами Аліною Дроновой та Іриною Самолюк.


"Ти дискредитуєш наш сектор": Вболівальник "Карпат" прогнав з фанатської трибуни давнього соратника Медведчука (відео)

неділя, 28 квітень 2024, 18:55

Під час вирішальної гри львівських «Карпати» з «Полтавою» за право грати в Українській Премʼєр-Лізі (УПЛ) на фанатському секторі львівʼян було помічено політика Ігоря Шурму, повідомляють Патріоти України. Він був членом СДПУ(о), народним депутатом Укра...

Війна наздогнала їх далеко від фронту: Зарізані російським Z-патріотом українці виявились бійцями СВО, котрі проходили реабілітацію у Німеччині після важких поранень

неділя, 28 квітень 2024, 17:43

Хлопці були дуже слабими внаслідок поранень, щоб на рівних відбиватись від кровожерливого рашиста. Убиті росіянином у німецьком містечку Мурнау українці були військовослужбовцями і проходили реабілітацію після поранень. Про це в неділю, 28 квітня, пові...