"Факир был пьян и фокус не удался": Польський фокусник помилився і пробив руку телеведучій цвяхом (відео)

Ідея фокуса полягала в тому, що фокусник повинен був вгадати, в якому з трьох паперових пакетів немає цвяха.

Польський фокусник жахливо помилився. Скріншот.

У мережі набирає популярність ролик, на якому зображений невдалий фокус ілюзіоніста на польському телебаченні, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Інцидент стався в прямому ефірі польського телеканалу TVP-2. Ідея фокуса полягала в тому, що фокусник повинен був вгадати, в якому з трьох паперових пакетів немає цвяха. Відомо, що лише один пакет був порожній, так що шанси на правильний вибір були свідомо невисокими.

Вибравши порожній пакет, фокусник повинен був вдарити рукою телеведучої по ньому, таким чином, довівши свою проникливість. Однак фокусник трохи прорахувався: він взяв руку жінки і з силою вдарив по пакету, де знаходився цвях.

Прямо в ефірі ведуча почала голосно кричати від болю в пробитій долоні. Через кілька секунд шоку фокусник почав вибачатися перед постраждалою жінкою, вийняв з руки цвях і вивів жінку, щоб їй надали необхідну медичну допомогу.

Чому виникають провали в пам'яті після розпивання спиртного: Вчені назвали причини

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:24

Вживання спиртного не тільки підвищує ризик померти від серцевого нападу та інших хвороб у довгостроковій перспективі, але й може спричиняти провали в пам'яті буквально на наступний ранок, передають Патріоти України. Група вчених з Університету Пенсіль...

Звільнена по обміну з лап Москви знаменита американська баскетболістка відверто розповіла про жахи російської в’язниці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:15

Дворазова олімпійська чемпіонка і чемпіонка світу з баскетболу Бріттні Грайнер заявила, що почувалася неповноцінною людиною в російській в’язниці, передає NV. . Дівчину заарештували в лютому 2022 року в аеропорту Шереметьєво за ввезення наркотичних ...