У мережі назвали імена дівчат, які загинули у ДТП під час трансляції в Instagram

За даними поліції, аварія сталася в Ізюмі о 03:30 на проспекті Незалежності.

Дівчата транслювали свою загибель у прямому ефірі. Фото:Главком

У нічному ДТП в Ізюмі на Харківщині загинули 24-річна Дарина Медведєва і 16-річна Софія Магерко. Про це повідомляють Букви, передають Патріоти України.

За кермом авто перебувала Дарина Медведєва, яка загинула по дорозі в лікарню. Софія Магерко була пасажиркою і загинула на місці.

Автомобіль BMW, на якому розбилися дівчата, був з польськими номерами. Автомобіль на великій швидкості виїхав на узбіччя дороги, де зіткнувся з деревом і залізобетонною опорою.

За словами очевидців, після другої години ночі вони почули сильний удар, після чого на місці аварії зібралися люди.

За даними поліції, ДТП сталася о 03:30 на проспекті Незалежності.

Як повідомлялося раніше, вночі 30 червня в Ізюмі Харківської області сталася дорожньо-транспортна пригода, у результаті якої загинули дві дівчини, які під час аварії вели пряму трансляцію в соціальну мережу Instagram.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...