Фанатам "Євробачення": Сувенірна продукція конкурсу вже надійшла у продаж

Всім бажаючим можна придбати брендовані футболки, світшоти, постери та повітряні кульки.

Ілюстрація:https://life.pravda.com.ua/

Сувенірна продукція пісенного конкурсу "Євробачення-2017" з’явилась у продажу на сайті офіційного магазину конкурсу. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на канал 24.

Всім бажаючим вже можна придбати брендовані футболки, світшоти, постери та повітряні кульки. А для попереднього продажу доступний альбом форматів DVD, CD та Blu-Ray з піснями всіх учасників цьогорічного Євробачення.

Світшот можна придбати за 59,95 євро, постер за 12,95 євро, жіночі та чоловічі футболи по 25,95 євро, а кульки – по 5,50 євро.

Офіційно CD (за 19,95 євро) надійде у продаж з 28 квітня, а DVD (за 24,95 євро) і Blu-Ray (за 24,95 євро) – з 23 червня.

Окрім того, офіційний альбом Євробачення цього року вперше в історії конкурсу вийде ще й на вінілових платівках. Екслюзивний комплект із платівкою, альбомом CD та журналом про Євробачення також доступний для попереднього замовлення. Його ціна – 139 євро. У відкритий продаж він надійде з 23 червня.

Музичний альбом пісенного конкурсу буде доступний для попереднього замовлення на iTunes із 7 квітня, а для скачування – з 21 квітня.

Які хвороби крові та кровотворних органів звільняють від мобілізації в Україні - роз'яснення

четвер, 28 березень 2024, 16:56

В Україні з початку повномасштабного вторгнення РФ триває загальна мобілізація, під час якої військовозобов'язаних громадян призивають на службу в армію. Однак ціла низка захворювань є законною підставою для звільнення від мобілізації, передають Патрі...

У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...