Фашистські "скрепи": У Росії парубок показав зігу біля Вічного вогню і виклав фото в соцмережу

Резонансне фото вже вивчають силовики міста Кемерово, а хлопцеві можуть "пришити" статтю "екстремізм".

Хлопець у Кемерово підняв руку в традиційному жесті для вітання нацистів. Фото: соцмережі

У російському місті Кемерово молодик, чия особа встановлюється, опублікував фото біля меморіалу ветеранам Великої Вітчизняної війни з піднятою у фашистському вітанні рукою. Про це пише Диалог, передають Патріоти України.

Фото юнак супроводжував коментарем: "когда пришел на вписку к дедам". Світлина хлопця, який підкидає руку "від серця до сонця", була опублікована в соцмережі 11 квітня і тут же викликала шквал критики.

Користувачі соцмереж, не стримуючи емоцій, запитують, чи не відірвали цьому хлопцеві руку. Багато користувачів стали відкрито йому погрожувати.

Резонансне фото вже вивчають силовики міста Кемерово. В УМВС по Кемеровській області кажуть, що зараз намагаються встановити час, коли був зроблений знімок, і особистість хлопця, який наважився "зігувати".

Якщо після низки експертиз в діях юнака будуть виявлені ознаки екстремізму, йому буде загрожувати реальне покарання. На даний момент скандальне фото вже зібрало тисячі лайків.

Більшість українських біженців готові повернутися з-за кордону: Опитування показало, за яких умов

четвер, 2 травень 2024, 15:56

Більшість українців все ще планують повернутися до України (26% точно та 26% скоріше). З них 61% планує це зробити після війни, передають Патріоти України. з посиланням на дані опитуванняInfo Sapiens. Остаточне закінчення війни / припинення бойових ді...

Як підтвердити право на відстрочку через інвалідність дружини - роз’яснення юриста

четвер, 2 травень 2024, 14:56

Чоловіки, які мають дружину з інвалідністю III групи, можуть отримати відстрочку від мобілізації. Про те, як підтвердити це право, розповіла юристка Галина Токмач, передають Патріоти України. Правозахисниця пояснила, що мобілізаційним законом, який наб...