"Фашистские пида...сы угнетают наших товарищей в Киеве": Російський рокер брудно вилаявся на адресу українців (відео)

Вадим Самойлов також спробував переконати своїх слухачів, нібито військові РФ у Сирії захищають кордони "русского мира".
Вадим Самойлов є прихильником терористів "ЛДНР". Фото: соцмережі.

Екс-соліст російської рок-групи «Агата Крісті» Вадим Самойлов на одному з концертів в Мурманську до Дня рибалки заявив зі сцени, що на південному сході України гинуть від рук «украинских фашистов» мирные люди, а часть из них живет в Киеве под гнетом «фашистских пи***сов», передають Патріоти України.

Звертаючись до присутніх, Самойлов додав: «Вот мы сейчас с вами здесь песни поем, а где-то на юго-востоке люди гибнут. Часть наших братских украинских товарищей сейчас в Киеве под гнетом «фашистских пи****сов, часть защищает Донбасс. Наши бойцы сейчас в Сирии обороняют рубежи нашей России от терроризма».

У цей момент один з глядачів пішов, не побажавши слухати маячню артиста, на що Самойлов сказав: «Куда ты пошел? Не нравится? Давай давай, п****й».

Український футболіст потрапив у расистський скандал у Франції

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:43

Півзахисник Бордо Данило Ігнатенко запам’ятався скандалом у домашньому матчі 24-го туру французької Ліги 2, у якому його клуб переміг Дюнкерк з рахунком 2:0, передають Патріоти України. Як пише L’Equipe, у цьому поєдинку українець нібито обізвав футбол...

Мати загиблого пілота Степана Тарабалки стала військовою капеланкою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:30

Мати загиблого українського пілота, Героя України Степана Тарабалки Наталія долучилася до корпусу військових капеланів. Звернення жінки опублікував керівник корпусу Олександр Казаков у п’ятницю, 26 квітня, передають Патріоти України. «Після загибелі си...