Фашисти, одним словом: Центральний російський телеканал розповів про "розіп'ятого хлопчика у Берліні"

Поліція німецької столиці у свою чергу впевнено заперечила викладені російським каналом нібито "факти".

Поліція Берліна відповіла на новини росЗМІ про згвалтування російської дівчинки. Ілюстрація:latestnewsresource.com

У поліції Берліна офіційно спростували інформацію, оприлюднену низкою російських ЗМІ про те, що в столиці Німеччини біженці нібито зґвалтували 13-річну дівчинку з родини російських німців. Про це повідомляє DW, інформують Патріоти України.

"За результатами розслідування, не мало місця ні викрадення, ні згвалтування", - заявила представниця прес-служби берлінської поліції Керстін Ісмер. Повідомляється, що іншими подробицями цієї справи Ісмер ділитися відмовилася.

Нагадаємо, що 16 січня російський "Перший канал" показав сюжет про викрадення та зґвалтування трьома біженцями 13-річної російської дівчинки.

У сюжеті нібито тітка дівчинки розповідає, що троє біженців викрали дитину і утримували 30 годин в порожній квартирі, а потім викинули на вулицю. Далі в сюжеті вже нібито дядько "постраждалої" розповідає, що поліція допитувала його племінницю протягом 3 годин, але в підсумку відмовилася порушувати справу.

Сюжет про "згвалтовану дівчинку" дивіться з 2-ї хвилини.

"Черговий розп'ятий хлопчик Першого каналу", - пишуть російські блогери. Про фейкові новини Першого каналу написав навіть жовтий пропагандистський LifeNews.

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...