​Філія пекла: Українців вразили черги біля київського метро (фото)

Якщо киян святковими заходами навряд чи можна здивувати, то їх можна вразити великою кількістю жителів інших міст, які приїхали на урочистості із нагоди Дня Незалежності.

У Київському метро. Фото: соцмережі.

В інтернеті з'явилися фото величезних натовпів людей в київському метрополітені, які їдуть подивитися на військовий парад на Хрещатику. Відповідні фотознімки виклав "Обычный Киев" в Telegram каналі, передають Патріоти України.

На фото яке, опублікувало "Громадське", видно натовп людей на станції м. Вокзальна, які приїхали з інших населених пунктів.

Мобілізація в Україні набирає обертів: Алкоголіки та наркомани теж підуть служити?

понеділок, 6 травень 2024, 6:56

У Міноборони зазначали, що відповідно до нових змін до наказу щодо ВЛК при визначенні придатності чи непридатності військовозобов'язаного буде враховуватись не тільки його хвороби, але і порушення функцій організму, до яких призвели ці захворювання, пе...

"Оператор з’ясує": У Генштабі пояснили, як працівники ТЦК на вулиці перевірятимуть дані чоловіків

понеділок, 6 травень 2024, 6:50

Представники територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки за допомогою єдиного державного реєстру зможуть перевіряти, чи оновив військовозобов'язаний свої дані. Про це розповів представник Генштабу ЗСУ Юрій Глущенко в етері Radio NV, п...