"Флюгер" Саша снова заявил об объединении с Россией": Гіркін уїдливо висміяв сподівання "фюрера" Захарченка

Екс-ватажок путінських "гібридів" впевнений, що останні заяви ватажка "ДНР" свідчать про те, що у Кремлі вже не сподіваються на "братське примирення" із Києвом.

Екс-командир бойовиків «ДНР» Ігор Гіркін (Стрєлков) на своїй сторінці в соцмережі висміяв сьогоднішню заяву ватажка «ДНР» Олександра Захарченка про можливе об'єднання з Росією, передають Патріоти України.

Так, Гіркін пише: «Помните, месяца 2 или 3 назад я писал, что «ветер меняется»? Ну, вот Вам конкретный пример — «флюгер Саша», являющийся главой «отдельных районов Донецкой области Украины с особым статусом» (ОРДОУСОС) — согласно подписанным им лично «минским договоренностям» — теперь вновь начал «топить» за объединение с Россией.

Видать, последняя надежда у кремлевских гномов пропала на «замирение с дорогими киевскими партнерами». Однако остается актуальным вопрос: «воевать-то кем будете, господа кремлевские мудрецы»?

«Покоритель Лондона» и «внук бабушки из Рекъявика» — это, конечно, мощная фигура. Как и невозбранно разъезжающий по Парижам «герой ополчения» Захар Прилепин, или как «главный доброволец РФ» алкаш Бородай… Вы с ними навоюете, да… (про «главного стратега» — Суркова-Дудаева — вообще молчу). Главное, «атамана» Козицина не забудьте из нафталина вытащить! Без него — никак вам не победить».

Шокуюча цифра: Скільки в Україні зниклих безвісти

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:57

Наразі в Україні зниклими безвісти є понад 50 тис. людей. До повномасштабного вторгнення Росії ця цифра була в чотири рази меншою. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України Андрій Нєбитов. передають Патріоти України. За його словами, до поча...

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...