"Фонтан води сягнув 7-го поверху": В Києві прорвало трубу з гарячою водою (фото)

На місці аварії жахлива ситуація: потрощена техніка, зруйноване житло, людей відселяють з будинку.

 На місці прориву труби. Фото: Фейсбук.У Голосіївському районі Києва у понеділок прорвало трубу водопостачання. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив фотограф Олександр Гусєв, передають Патріоти України.

"Тільки що (14:10) в Києві на просп. Голосіївський 27, через дорогу де працюю, прорвало трубу діаметром 2000 мм", - написав він.

"Фонтан води сягнув 7-го поверху. Потрощена техніка та житло. Людей відселяють, їм потрібна допомога", - додав.У Державній службі з надзвичайних ситуацій міста Києва підтвердили факт прориву і повідомили, що на місце вже виїхали рятувальники. За словами прес-секретаря служби, стався прорив труби з гарячою водою.

Провину заперечував: На Волині педагога засудили на три роки через ухилення від мобілізації

субота, 20 квітень 2024, 8:23

У Волинській області до 3 років позбавлення волі засудили колишнього вчителя, який категорично відмовився від мобілізації та просив суд виправдати його. Про це йдеться у вироку Ківерцівського районного суду Волинської області, передають Патріоти Укра...

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...