Фото дня: Спікер Ради в Карпатах займається тихим полюванням

Не встиг Парубій похвалитися великим грибом, як користувачі вже зробили зауваження: "Чого з корінням рвеш?"

Спікер Верховної Ради Андрій Парубій на відпочинку. Фото Facebook Спікер Верховної Ради Андрій Парубій потішив соціальні мережі фотографією з великим грибом, зробленою в карпатському лісі, яку опублікував на своїй сторінці в Facebook, повідомляють Патріоти України.

"Мій перший гриб цього року, — підписав Парубій знімок. - Це Сколівський район, Урич. Карпати. Білі тільки починаються, а багато червоних", — додав спікер.

Менше ніж за час фото Парубія з грибом зібрало більше тисячі лайків:

"Ось бандера! Гриба не пошкодував", "Вбивця грибів", "Сподіваюся, їх там для вас спеціально не садять, і траву не красять", — іронічно коментують фото користувачі Facebook. Разом з тим у соцмережі також зазначили, що гриби "треба відрізати, а не рвати з коренем, щоб наступний виріс".

У Львові 50-річний чоловік безжально вбив рідну матір

субота, 20 квітень 2024, 14:19

У Львові 50-річний чоловік вбив власну матір. Тепер йому загрожує до десяти років тюрми. Про це повідомили у поліції Львівської області, передають Патріоти України. Повідомлення про тіло жінки без ознак життя у квартирі одного з будинків на вулиці Горо...

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині. Відео з бодікамери вбитого патрульного виклали в мережу (18+)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. . За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфе...