Фотошоп для "лохторату": У Росії підробили світлини пісочниці, щоб не наповнювати її піском (фотофакт)

Громадян з допомогою фейкових знімків намагалися переконати в тому, що свою роботу чиновники виконали.

Відфотошоплена пісочниця. Фото:https://meduza.io/

Російський сайт "Добродел" підробив світлину пісочниці, щоб переконати громадян у тому, що вони наповнили її піском. Ця подія відбулася у підмосковному місті Раменське, повідомляють Патріоти України з посиланням на Медузу.

Одна з місцевих жителів відправила до керівників "Добродела" світлину, на якій було зображено порожню пісочницю. Жінка поскаржилася, що через брак піску, діти не можуть там грати вже два роки.

Спочатку її обіцяли наповнити протягом квітня, але перенесли термін на травень. Згодом на сайті з'явилися "докази" виконаної справи у вигляді світлин.

Втім, при порівнянні фото виявилось, що вони ідентичні, а пісок додали за допомогою фотошопа.

Користувачі мережі "Вконтакте" одразу почали насміхатися з адміністрації Раменського району.

Лише сьогодні місцеві чиновники вирішили виконати обіцяне та приїхали з піском.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...