"Фрутик? Накидали, как псине!": Поліцейські в РФ обурилися вмістом сухпайків, що видаються їм на чергування (відео)

Поліцейські повідомляють, що планують звернутися з колективною скаргою на погане харчування до керівництва.

Скрін відео

У мережі з'явилося відео з вмістом обіду, яке співробітники МВС РФ отримують на чергування і планують звернутися з колективною скаргою до керівництва. Поліцейські обурені вмістом сухого пайка, який їм видають на 12-годинне чергування, зазначають Патріоти України.

Я просто сам собачник і кошатник, у мене в кішок 100 грамів корму коштує дорожче, ніж все це", - говорить один з поліцейських.

Російські правоохоронці зазначають, що стоять на своїх постах по 12 годин на добу, а на обід отримують пайок, до якого входить два шматки хліба, куряче яйце та паштет, а з овочів - по половинці огірка та помідора.

Передбачено й "десерт" - один льодяник у целофановій упаковці. Також до харчового набору входить абсолютно непотрібна пластмасова ложка, оскільки перше блюдо в даний раціон не входить.

Поліцейські повідомляють, що планують звернутися з колективною скаргою на погане харчування до керівництва.

Обережно, у відео ненормативна лексика!

Експорт українського морозива побив усі рекорди - от хто купує найбільше

понеділок, 13 травень 2024, 12:56

Українське морозиво завойовує все більше прихильників по всьому світу, про що свідчать ріст масштабів експорту цього продукту. Зокрема у 2023 році обсяги продажу десерту за кордон сягнули рекорду, а найбільше українського морозива вивезли у Молдову та ...

ТОП-3 категорії громадян, які можуть збільшити розмір майбутньої пенсії в Україні

понеділок, 13 травень 2024, 12:50

У разі нестачі страхового стажу українцям зовсім не обов'язково розраховувати на допомогу дітей або відвідувати різні установи. Цю проблему можна вирішити самостійно з дому, в режимі онлайн, розповіли у Кабінеті міністрів. Але такий підхід стосується т...