Футболіст і громадянин: "Це наша країна, і ми дійсно незалежні від якихось сусідів", - тренер київського "Динамо" не приховував почуттів 24 серпня

"Для мене зараз головне, що народ став вільним. Ми самі вправі визначати політику своєї країни, хоч би якою вона була" - зізнався Ребров.

Сергій Ребров. Фото:sport.segodnya.ua

Головний тренер "Динамо" Сергій Ребров поділився відчуттями від 25-річчя незалежності України. Як повідомляє Depo.Сектор з посиланням на , Ребров також згадав про те, що було важливим у 1991 році, передають Патріоти України з посиланням на ICTV.

"Що я запам'ятав 24 серпня 1991 року? Точні деталі вже і не скажу - давно це було... В силу своєї молодості, в той час я ще не усвідомлював, наскільки все це серйозно для нашої країни. Тоді всі думки були про футбол. Зараз, звичайно, я розумію всю важливість тієї події для всього народу України.

Єдине, що запам'яталося з тих часів, так це те, що був спочатку чемпіонат СРСР, а потім утворився чемпіонат України. Так що ті події я залишив в пам'яті в першу чергу під призмою змін в футболі.

Тоді я був у спортивній школі Олімпійського резерву міста Донецьк. Тоді всі мої думки були заточені тільки на футбол. У тому віці я ще не цікавився політикою. Можливо, це і добре, адже досяг певних успіхів у футболі.

Для мене зараз головне, що народ став вільним. Це наша країна, і ми дійсно незалежні від якихось сусідів. Ми самі вправі визначати політику своєї країни, хоч би якою вона була. Це дуже важливо, адже від кожного з нас залежить майбутнє України, і тільки ми можемо підняти її на рівень вище", - сказав Ребров.

Суд виправдав чоловіка за водіння в нетверезому стані: Що сталося

вівторок, 23 квітень 2024, 20:50

Суд у Бельгії виправдав чоловіка, якого звинувачували у водінні в нетверезому стані – у його крові виявили алкоголь, однак бельгієць його не вживав. Річ у тім, що організм чоловіка сам виробляє спиртовмісні сполуки. Про це розповідає The Guardian, пере...

В Україні батька сімох дітей визнали ухилянтом

вівторок, 23 квітень 2024, 20:30

В Україні чоловіка, який є батьком сімох неповнолітніх дітей, суд визнав винним в ухиленні від мобілізації. Йому присудили три роки арешту, який замінили на два роки іспитового терміну. Про таке рішення суду Полтавської області йдеться у матеріалах спр...