Хіти тижня. Наші люди - повсюди: Окупований Донецьк заполонили привітання з Днем незалежності України (фото)

Синьо-жовті листівки та прапори також з'явилися в інших непідконтрольних українській владі містах.

Українські листівки в окупованому Донецьку. Фото:Радіо Свобода

В окупованому Донецьку розклеїли жовто-блакитні листівки з привітаннями до Дня Незалежності України. При цьому написи на листівках зроблені російською мовою. Про це повідомили місцеві жителі, передають Патріоти України.

Так, жителі Донецька прислали фотографії, які підтверджують появу постерів в різних районах окупованого міста. Зокрема, патріотичні листівки з'явилися біля будівлі Калінінського районного виконкому, на бульварі Шевченка, біля торгового центру "Амстор" і в інших частинах міста.

Окрім Донецька, проукраїнська символіка з'явилася в інших непідконтрольних українській владі містах. Зокрема, на в’їзді до Шахтарська та Єнакієва, а також біля шахти «Свято-Андріївська» неподалік населеного пункту Жданівка вивісили українські прапори.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...