Гаджет від українського стартапу Hushme допоможе зберегти таємницю переговорів (фото, відео)

Девайс дозволяє людині «замаскувати» свій голос.

Гаджет від Hushme. Скріншот.

Український стартап Hushme показав незвичайний гаджет для збереження таємниці переговорів. Такий девайс зможе зберегти таємність переговорів навіть в людному місці. До речі, слово «hush» можна перекласти як "тсс!" Розробникам прийшла ідея створити такого роду пристрій, коли вони обідали в невеликому тихому кафе, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Дівчина, що сиділа поруч, розмовляла по Skype, використовуючи навушники, через що було дуже гучно, розмова привертала багато уваги. У результаті їй стало ніяково, тому вона припинила розмову. Автори Hushme подумали: що, якби дівчина мала можливість дзвонити, не відволікаючи оточуючих і при цьому не дозволяючи їм почути що-небудь зі сказаного? Вони звернулися в бюро розробки ARTKB і через деякий час представили прототип маски.

Є два основних елементи, що дозволяють «замаскувати» свій голос за допомогою Hushme. Перший — це сам пристрій, який зменшує звук. Другий — вбудований в маску динамік, здатний відтворювати різноманітні звуки, поки ви говорите. Наприклад, імітують дихання Дарта Вейдера з культового фільму «Зоряні війни». Можна в якості фону включити і інші звуки, наприклад, дощу, вітру. Вибір звуків і регулювання гучності здійснюється через спеціальний мобільний додаток. В комплекті також є бездротові навушники з вбудованим мікрофоном.

Після січневої виставки електроніки CES 2017 в Лас-Вегасі про неординарний пристрій Hushme написали найавторитетніші у світі видання — TIME, Daily Mail, The Telegraph, BBC, Mashable, Engadget і багато інших.

Hushme поки всього лише прототип, але вже цілком робочий. Поставки комерційної версії продукту компанія планує до кінця цього року. У травні планується запустити краудфандінгову кампанію зі збору коштів на маску. Попереднє замовлення гаджета обійдеться в $149 доларів, а для тих, хто вирішить придбати пристрій в магазині, - $249.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...