"Галопом до Європи": У росіян одним із найпопулярніших туристичних напрямів виявився... Київ

Схоже, навіть російсько-українська ворожнеча не змінила пріорітетів в подорожах росіян.

Росіяни вподобали Київ. Фото obozrevatel.com

Столиця України ввійшла до п'ятірки найпопулярніших напрямків ближнього зарубіжжя у громадян Росії, які подорожують на потягах і автобусах, повідомляють Патріоти України.

Експерти компанії проаналізували дані щодо квитків, придбаних через сайт у червні 2016 року. Київ виявився другим по затребуваності у росіян залізничним напрямком.

Найпопулярнішим залізничним напрямком цьогоріч став маршрут Москва - Мінськ. Замикає трійку Брест. У топ-5 маршрутів також увійшли Санкт-Петербург - Мінськ і Москва-Харків.

Що стосується автобусних напрямків, то Київ тут розташувався на четвертому місці.

Лідер цього рейтингу - поїздки із Санкт-Петербурга до Москви і назад. У п'ятірку також увійшли Ростов-на-Дону, Краснодар і Нижній Новгород із відправленням із російської столиці.

У березні туристичний сервіс OneTwoTrip назвав Київ найпопулярнішим у росіян закордонним авіанапрямком минулої зими. Пасажиропотік із міст Росії в українську столицю в порівнянні з аналогічним періодом 2014-2015 років зріс на 46 відсотків.

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...

"Він не уявляє, як можна грати": Чемпіон світу нещадно розніс Мудрика після матчу з Астон Віллою

неділя, 28 квітень 2024, 21:00

Ексгравець Челсі та чемпіон світу у складі збірної Франції Франк Лебеф розкритикував українського вінгера лондонців Михайла Мудрика після гри проти Астон Вілли (2:2) в 35 турі АПЛ. За словами легендарного футболіста, Мудрик погано взаємодіє з партнерам...