Ганьба столичним соцслужбам: В Києві правоохоронці знайшли дитину, котру нелюди-батьки тримали мов собачку (відео)

Поки соцопіка забирає нерви у нормальних людей та вештається по судам навіть на тривіальні розлучення, шукаючи, де "стягти" грошей, наркомани цілий рік тримали трирічного сина у порожній кімнаті на підлозі та годували його через отвір в стіні.

Хлопчик жив у таких умовах біля року. Фото: npu.gov.ua

У Деснянському районі Києва співробітники поліції виявили наркопритон, в якому в жахливих умовах жила трирічна дитина. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу Нацполіції.

Хлопчик виявився сином наркозалежних батьків, які організували притон в своїй квартирі. Він знаходився в порожній кімнаті, відгородженій від інших меблями, спав на килимку на підлозі, а їжу йому передавали через отвір між загородженням і стіною, розповіли правоохоронці.

За словами батьків, дитина жила в таких умовах близько року, не покидаючи приміщення. Поліцейські доставили його в медичний заклад для обстеження. Лікарі попередньо встановили, що хлопчик, незважаючи на умови проживання, здоровий. В ході обшуку в будинку 23-річного батька дитини поліцейські вилучили марихуану, пристрої для вживання наркотиків і п'ять патронів. Вирішується питання про притягнення чоловіка до кримінальної відповідальності.

Виникає питання: як це дитина могла зникнути "з прискіпливих очей" соцопіки (Служби у справах дітей) на цілий рік, в той час, коли ця опіка не оминає майже кожне розлучення, забираючи у людей нерви, вимагаючи гроші, "п'є кров" з кожної самотньої (але не наркозалежної!) матері та кожного безробітного (але не наркозалежного!) батька?

Чому Нацполіція не висуває обвинувачення до районної соцопіки? Бо всі чудово розуміють - опіка не цікавилася дитиною наркоманів, бо з них не було чого взяти "на кишеню". Якщо таке ганебне ставлення соціальних служб до людей буде й далі продовжуватись в Україні, то нас не просто в ЄС не візьмуть, а й, як це не огидно казати, навіть в СНД назад не взяли б.

Спецкореспондент Анна Бондаренко

Естонія змінює правила навчання для дітей українських біженців: Що треба знати

субота, 20 квітень 2024, 11:58

Влада Естонії ухвалила закон, що дозволяє виключати зі шкіл та дитячих садків дітей українських воєнних біженців, які покинули Естонію, не повідомивши про це навчальний заклад. Про це повідомила пресслужба парламенту країни, передає ERR, передають Пат...

Перевірте список! Які українські прізвища означають, що у ваших жилах тече єврейська кров

субота, 20 квітень 2024, 11:47

Багато українців мають родові імена, які походять від назв інших народів, від євреїв також, передають Патріоти України. На правобережній частині України єврейське населення становило значну частку жителів міст. Як пише у своїй книзі "Сучасні українськ...