​Ганебний провал організаторів: Джамала вперше прокоментувала оголену дупу Седюка на фіналі Євробаченні-2017 (відео)

Хуліган був розчарований тим, що співачка не відреагувала на його «прелести». Голос не затремтів, вираз обличчя не змінився. Це було видно в його очах, каже Джамала. Однак у жінки більше питань не до цього ексгібіціоніста.

Українська співачка всупереч численним повідомленням все добре бачила, що витворяв на сцені пранкер Віталій Седюк, під час її виступу, зазначають Патріоти України. Про це дівчина заявила в інтерв’ю програми "Світському житті".

Як відомо, тоді Седюк вибіг на сцену до Джамали і оголив сідниці. Проте співачка тоді не розгубилася і навіть не подала вигляду, що щось сталося. Склалося враження, ніби артистка взагалі не помітила "принади" ексгібіціоніста.

"Я все побачила. Я вам більше скажу. Він злякався більше, що мені просто все одно. Я собі співаю свою пісню, несу свій меседж, який мені потрібно. Здається, що у нього була якась нотка, він наче не зрозумів, чому я не злякалася. Я робила свою справу. В мене прем'єра пісні. Я співаю в камеру, я роблю свою роботу", - прокоментувала інцидент Джамала.

Сама співачка вважає, що надто звинувачувати одіозного пранкера не варто. Натомість у зірки багато запитань до охорони.

"А от що робила охорона, якої було дуже багато, що вона робила в цей момент, для мене це питання і я буду розбиратись з цим. Він мене міг штовхнути, вдарити і таке інше. От до охорони і до організаторів у мене є багато запитань. Тому що я робила свою справу, а вони – ні. Вони не захищали мене. Там була сотня охорони. Вони дали йому 30 секунд оббігти, побігти. Це дуже поганий момент, який потрібно з'ясувати, хто ж винний. А винний є. І не пранкер. Аваков казав: "Потрібно посадити…", – не треба. Не треба вішати на нього всі гріхи. Ви провтикали і ви маєте відповідати за це", - наголосила Джамала.

Нагадаємо, що скандального пранкера Віталія Седюка затримали після витівки на "Євробаченні-2017". Суд присудив Седюку здати закордонний паспорт та на 60 діб йому обмежили пересування. При цьому правопорушник має постійно перебувати під контролем поліції.

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...