Гастролі під загрозою: Потап і Настя бояться їхати з концертом до упереджених "гуцулів"

Олексій Потапенко заявляє, що дует "Потап і Настя" працював і надалі працюватиме в Україні і залишатиметься українським. За його словами, артисти повинні завжди пам’ятати, громадянами якої країни вони є.

Потап і Настя. Фото:vk.com

"Потап і Настя" - Сергій Потапенко та Анастасія Каменських - заявили про розгорнуту проти них пропагандистську кампанію. І тепер це може поставити під загрозу зриву проведення концертів популярного дуету у містах Західної України. Про це артисти заявили 18 квітня на прес-конференції в Києві, передають Патріоти України з посиланням на УНІАН.

Потап каже, що поширене в Інтернеті відеозвернення є уривком з проекту від 2014 року. "Було використано старе відео, зокрема, проект "Мирна сотня" 2014 року і з нього вирізано наше звернення до росіян, яке було 2 роки тому зроблено, в купі з іншими артистами, коли конфлікт ще не був у такому розпалі як зараз...", - каже співак. І стверджує, що за останні півтори року вони взагалі не їздили до Росії.

"Ми навіть близько не стояли до Кремля… За останні півтора року «Потапа та Насті» не було на території тієї країни, на якій деякі хочуть, щоб ми там були. І нас весь час туди приписують. Ми насправді об’їхали зараз пів світу, але в цій частині Землі не були присутніми", - заявив Потап.

Але через погрози було вирішено скасувати концерт в Луцьку і наразі під загрозою зриву опинилося проведення концертів в Рівному, Івано-Франківську і двох концертів в Ужгороді, що мають відбутися 20 квітня у приміщенні Закарпатського обласного драмтеатру.

"Як інвалід вийде з концерту, якщо буде кинута шашка димова?...", - каже Потапенко. За його словами, якщо місцева влада не може "забезпечити безпеку людей, ми будемо скасовувати концерти, як це зробили в Луцьку".

Шокуюча цифра: Скільки в Україні зниклих безвісти

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:57

Наразі в Україні зниклими безвісти є понад 50 тис. людей. До повномасштабного вторгнення Росії ця цифра була в чотири рази меншою. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України Андрій Нєбитов. передають Патріоти України. За його словами, до поча...

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...