"Вчора на концерті Насті і Потапа в палаці "Україна" пахло лайном. І це не метафора", - Олександр Ягольник про "говномет"

Схоже, що така доля чекатиме і інших запроданців - патріоти Києва протестували протестний прилад, який називається "говномет".

На концерті Потапа і Насті випробували "говномет". Фото: melap.ru.

В ході інциденту на концерті Потапа і Насті в Києві активісти не тільки влаштували бійку, але ще і кидалися в залі фекаліями. Про це в коментарі "Обозревателю" розповів український продюсер Олександр Ягольник, передають Патріоти України.

"Про це ніхто голосно не говорить, але там була не тільки бійка. Патріоти Києва протестували ще один протестний прилад, який називається" говномет ". Вчора в залі палацу Україна вперше пахло лайном", - розповів продюсер.

На думку Ягольника, у всій цій ситуації винні артисти, які продовжують їздити на гастролі в Росію.

"Всі знали, що таке буде. Навіщо це треба було робити? Хочеш там виступати - їдь туди і виступай. Або тут, або там", - сказав він.

Як писали Патріоти України, в Києві в середу, 16 листопада, біля палацу "Україна", де повинен був відбутися концерт українського дуету "Потап і Настя", відбулися бійки між противниками виступу і поліцією. Незважаючи на протести, концерт все ж відбувся.

Є загиблі та поранені: Китай накрив потужний торнадо (відео)

субота, 27 квітень 2024, 23:51

У суботу потужний торнадо накрив китайське місто Гуанчжоу. Про це повідомляє Associated Press, передають Патріоти України. Китайське метеорологічне управління повідомило, що торнадо обрушився в обід на район Байюнь в Гуанчжоу, розгалуженому мегаполісі ...

"Пішов добровільно – отримав довічне": Рідні військових влаштували у Києві на Майдані акцію за чіткі терміни служби

субота, 27 квітень 2024, 23:39

Маніпуляції влади з термінами демобілізації, аж до повної відмови до кінця невідомо якої тривалості війни, викликає обурення тих, хто роками по мобілізації захищає Україну та їх рідних. У центрі Києва зранку в суботу 27 квітня родичі військовослужбовці...