Святослав Вакарчук пояснив "таємну" суть своєї нової пісні

Три новинки, які "Океан Ельзи" представив на концерті, були написані Святославом Вакарчуком особисто під час його навчання у США.

На концерті "Океана Ельзи". Фото: РБК.

Під час довгоочікуваного концерту "Океан Ельзи" у Киві, який відбувся 24 серпня до Дня Незалежності України, зі сцени НСК "Олімпійський" пролунали одразу три музичні новинки популярного гурту: "В небо жене", "Без тебе", "Скільки нас". При цьому, за словами фронтмена гурту Святослава Вакарчука, пісня "Скільки нас" для колективу особлива — вони спеціально залишать ці два слова без яких-небудь розділових знаків. Про це Вакарчук розповів журналістам напередодні грандіозного концерту, передають Патріоти України.

Всі три музичні новинки були написані Вакарчуком особисто під час його навчання у США. "Як ви знаєте, "Океан Ельзи" давно не записував альбомів. Ми маємо нараз три пісні нові, які в принципі поки що не плануються ні під які альбоми. Всі ці три пісні були написані мною під час мого перебування в Каліфорнії. Потім приїхав в Україну, де ми їх аранжували і записали", — розповідає Вакарчук.

Цікаво, що під час аудіо-презентації пісні "Скільки нас" гурт особливо не розкривав її суть, лище зазначивши, що всі відповіді є в самій пісні. Однак колектив запропонував кожному особисто обрати знак, які варто поставити в кінці "скільки нас" - "?" чи "!"

"Пісня "Скільки нас" особлива, оскільки ми спеціально залишаємо ці два слова без розділових знаків. І залишаємо на вибір кожного глядача чи слухача вирішити: для нього "скільки нас" — це запитання, тобто певний сумнів. Чи для нього "скільки нас" — ствердження", — пояснив Вакарчук.

При цьому, за його словами, він з самого початку зробив для себе цей вибір. "Це питання настільки очевидне! Якби для мене стояла відповідь, то я б не ставив це питання для всіх. Більше того, я б не підкреслював би на біл-бордах своїм кольором знак оклику", — посміхається Вакарчук.

Також співак пояснив і "політичне" оформлення візуальних проявів нової пісні. Оскільки на офіційних плакатах це оформлення виглядає як виборчий бюлетень. "Як в будь-якій демократичній державі, особливо в тій, яка переймається виборами зранку до ночі зараз, ми вирішили дати знайомий інтерфейс — нехай люди визначаються", — з посмішкою підсумував Вакарчук.

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як у селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...