Із деяким запізненням: СБУ заборонила в'їзд в Україну відомому російському реперу

Буквально перед забороною артист таки встиг виступити з концертом у Києві.
Репер Елджей. Ілюстрація: ТСН.

Служба безпеки України заборонила в'їзд відомому російському реперу Елджею (справжнє ім'я Олексій Узенюк - прим. ред.) на територію України на три роки. Про це йдеться у відповіді СБУ на запит народного депутата Володимира Парасюка, передають Патріоти України.

"В інтересах забезпечення безпеки держави Службою безпеки України 27 листопада 2018 року було прийнято рішення про заборону в'їзду на територію України Узенюку Олексію Костянтиновичу терміном на 3 роки", - йдеться у ньому.

Варто зазначити, згідно з інформацією на сайтах розповсюджувачів квитків, Елджей все ж таки встиг відіграти концерт у Києві 25 листопада, перш ніж спецслужбовці ухвалили відповідну заборону. Про це свідчать й світлини на його сторінці у соцмережі Instagram, які опубліковані з геолокацією "Київ".

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...