Із деяким запізненням: СБУ заборонила в'їзд в Україну відомому російському реперу

Буквально перед забороною артист таки встиг виступити з концертом у Києві.
Репер Елджей. Ілюстрація: ТСН.

Служба безпеки України заборонила в'їзд відомому російському реперу Елджею (справжнє ім'я Олексій Узенюк - прим. ред.) на територію України на три роки. Про це йдеться у відповіді СБУ на запит народного депутата Володимира Парасюка, передають Патріоти України.

"В інтересах забезпечення безпеки держави Службою безпеки України 27 листопада 2018 року було прийнято рішення про заборону в'їзду на територію України Узенюку Олексію Костянтиновичу терміном на 3 роки", - йдеться у ньому.

Варто зазначити, згідно з інформацією на сайтах розповсюджувачів квитків, Елджей все ж таки встиг відіграти концерт у Києві 25 листопада, перш ніж спецслужбовці ухвалили відповідну заборону. Про це свідчать й світлини на його сторінці у соцмережі Instagram, які опубліковані з геолокацією "Київ".

Вбив найближчих людей та намагався втекти: Харків'янин-лудоман застрелив з рушниці дружину та доньку (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:15

Вбивство сталося у Слобідському районі 24 квітня. Подружжя часто сварилося. Чоловік грав в азартні ігри, і коли програвав, сварився із дружиною та вимагав від неї гроші. Того дня після програшу великої суми знову став ображати дружину та нецензурно лая...

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....