Неанглійський гумор: Після отруєння Скрипалів у Солсбері пройде концерт "З Росії з любов'ю"

Концерт, який відбудеться 13 жовтня в церкві Святого Мартіна в Солсбері, рекламують постери із зображенням російського прапора і великим серцем.

Церква святого Мартіна у Солсбері. Фото: ВВС.

У Великобританії відбудеться концерт під назвою «З Росії з любов'ю». Захід пройде в Солсбері через кілька місяців після того, як в місті отруїли колишнього шпигуна Сергія Скрипаля з донькою і двох британських громадян, передають Патріоти України.

Концерт, який відбудеться 13 жовтня в церкві Святого Мартіна в Солсбері, рекламують постери із зображенням російського прапора і великим серцем. Назва концерту збігається з однойменною романом про Джеймса Бонда, вигаданого агента британської розвідки MI6.
На концерті піаністи зіграють класичні твори композиторів - Сергія Рахманінова, Петра Чайковського та Дмитра Шостаковича. Захід пройде не дуже далеко від лавки, де в березні колишнього шпигуна разом з донькою знайшли без свідомості. Одна з організаторів і виконавців концерту Джил Болтон стверджує, що виступ був запланований на рік вперед і не пов'язаний з подіями в Солсбері.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...