Генерал не врятував: У Росії відразу зіткнулися п'ять військових КамАЗів (відео)

Користувачі мережі не розуміють, як взагалі було можливо потрапити в подібну ДТП. Так само їх розсмішила присутність на місці інциденту генерала, яка намагається керувати ліквідацією наслідків аварії.

Скріншот

18 січня під Москвою в РФ зіткнулися п'ять військових КамАЗів. Про це пише "РЕН ТВ", публікуючи відео з місця події, повідомляють Патріоти України.

Аварія сталася 18 січня о селі Ознобішино. Після зіткнення машини скотилися в кювет. Відео було записано на авторегістратори водіями проїжджаючих машин.

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...