Геннідас Озопулос? У Труханова, окрім російського, є ще й грецький паспорт

Це стало відомо з внутрішнього звіту італійської поліції, який був опублікований американським проектом Organized Crime and Corruption Reporting Project, що спеціалізується на розслідуваннях.

Геннадій Труханов. Фото:odesa.depo.ua

Мер Одеси Геннадій Труханов володіє грецьким паспортом на ім'я Геннідаса Озопулоса. З цим документом він подорожував по Європі, йдеться у внутрішньому звіті італійської поліції за 1998 рік, передають Патріоти України.

Звіт опублікований американським проектом Organized Crime and Corruption Reporting Project, що спеціалізується на розслідуваннях.

Труханов у ньому вказаний як член кримінальної групи Олександра "Ангела" Ангерта і Леоніда Мініна. Група, за даними поліції, займалася збором данини з торгівлі нафтою, була залучена в кокаїновий бізнес. Що стосується Мініна, то він заробляв на нелегальному продажу російської зброї в Африку, про що писала Guardian.

Як відомо, за даними, які були зібрані в рамках міжнародного журналістського розслідування, мер Одеси Геннадій Труханов має також російське громадянство і володіє 20 офшорними компаніями. Сам Труханов спростовує цю інформацію.

"Навіщо демонструвати домашній затишок зараз?": Нардепка Безугла обурилася кількістю пасок в соцмережах, українці відповіли

субота, 4 травень 2024, 23:53

Напередодні Великодня, у суботу, 4 травня, народна депутатка Мар'яна Безугла опублікувала в соцмережі допис із обуренням від великої кількості святкових пасок, які українці напекли та демонстрували на загал. Нардепка написала, що вважає неприйнятним де...

"Є ще порох в порохівницях": Залужний у Великій Британії показав майстерклас зі снайпінгу (фото)

субота, 4 травень 2024, 23:30

Український генерал, ексголовнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний, який проходить стажування в МЗС після призначення на посаду Надзвичайного і Повноважного Посла України в Сполученому Королівстві Великої Британії та Північної Ірландії, також тренується у ...