Генпрокурор Луценко збирається звільнити свого заступника Юрія Столярчука

Юрій Луценко повідомив, що шукає заміну своєму заступнику по слідству

Юрій Столярчук. Фото: daily.rbc.ua

Генпрокурор України Юрій Луценко збирається звільнити свого заступника Юрія Столярчука. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "24 канал".

У ефірі "24 телеканалу" Луценко заявив, що шукає заміну Столярчуку. "Я до нього дуже добре ставлюся, але шукаю сильного заступника по слідству", - сказав генпрокурор.

Луценко зауважив, що звільнить Столярчука тоді, коли знайде когось кращого за нього. Поки що, за словами генпрокурора, його заступник перебуває у відпустці.

У Запоріжжі підлітки-акробати зірвались з висоти під час виступу в цирку: Поліція розповіла подробиці

неділя, 28 квітень 2024, 16:15

Правоохоронці встановлюють обставини нещасного випадку в Запорізькому державному цирку. Про це повідомили на сайті Головного управління Національної поліції в Запорізькій області, передають Патріоти України. Ситуація сталася під час виконання гімнастич...

Пам'ятник вже виготовлено: Одеса відмовила у встановленні погруддя Герою, який підірвав разом із собою Генічеський міст на початку повномасштабного вторгнення (фото)

неділя, 28 квітень 2024, 15:18

Історико-топонімічна комісія при виконавчому комітеті Одеської міської ради відмовила у встановленні погруддя Віталія Скакуна, який на початку повномасштабного вторгнення підірвав разом із собою Генічеський міст, щоб зупинити ворога. Про це повідомив г...