Гяури отримають своє: Турки відкривають новий фронт проти віроломних росіян

Хакерська організація має намір атакувати російські урядові та міністерські сайти, зокрема Міністерства оборони РФ.

Логотип хакерського угруповання. Ілюстрація:www.youtube.com

Турецьке хакерське угруповання Ayyildiz готує кібератаки на російські сайти. Про це повідомляє Лента.ру з посиланням на місцеву газету Aksam, зазначають Патріоти України.

Напередодні, 28 грудня, хакери зламали сайт anonymoushackers.org, який нібито належить угрупованню Anonymous, що оголосило про запуск великомасштабної кампанії проти Туреччини. На ресурсі з'явився напис "Ви атаковані кіберармією Ayyildiz" і зображення турецького прапора.

"Ми дали урок тим, хто хоче принизити турецьку державу. На черзі - Росія", - заявив лідер хакерів Ayyildiz Джеткана Бір Яфеса.

Організація має намір атакувати сайти російських міністерств, зокрема, Міноборони.

Данія може згорнути безкоштовну ініціативу для біженців з України

середа, 8 травень 2024, 8:50

Українські біженці в Данії більше не зможуть отримувати безкоштовні велосипеди. Волонтерська ініціатива, яка два роки допомагала українцям знайти собі вживаний велосипед, може припинити роботу. Причина банальна – нестача коштів. Йдеться про проєкт Giv...

Виплати родичам загиблих воїнів в Україні: Хто може отримати, які терміни та правила

середа, 8 травень 2024, 8:30

Родина загиблого військовослужбовця в Україні має право на одноразову компенсацію в розмірі 15 мільйонів гривень або грошову допомогу, що дорівнює 750-кратному прожитковому мінімуму для працездатних осіб(2 267 250 грн). Компенсація розподіляється рівни...