"Я не буду сидіти і спостерігати за тим, як ці засранці насміхаються над американцями!", - хакер з США зламав сайт Лаврова

Американський комп'ютерний геній The Jester заявив, що це поки що - попередження для влади РФ.

Американський хакер зламав сайт МЗС Росії. Фото: ТСН.

Американський комп'ютерний геній на прізвисько The Jester (Блазень), який іменує ще себе і "Бетменом Інтернету", вчинив злом сайту дипломатичного відомства РФ, інформують Патріоти України з посиланням на CNN.

Герой в ефірі телеканалу зробив заяву, що дана операція по злому була тільки попередженням владі Росії, яких в США звинувачують у злочинних комп'ютерних атаках з метою вплинути на внутрішній порядок Америки.

Зламавши захист сайту відомства Лаврова, він написав таке повідомлення:

"Товариші! Ми зупиняємо програму мовлення онлайн-порталу російського міністерства закордонних справ, щоб оголосити вам важливу інформацію. Зав'язуйте! Ймовірно, ви і можете зачіпати сусідні країни, але ми - Америка. Тут ви тут нікого не вразите".

У бесіді з журналістом CNN "Інтернет-Бетмен" заявив: "Мені хотілося вжалити їм очі, щоб там перестали думати, що США тихо будуть терпіти. Я не буду сидіти і спостерігати за тим, як ці засранці насміхаються над американцями!".

Як повідомляли Патріоти України, нещодавно влада Сполучених Штатів звинуватила Кремль у втручанні у внутрішню політику своєї країни. За їх словами, путінські спецслужби стоять за кібератаками на сайти партії демократів і витоком компрометуючої інформації, яка може зменшити шанси Хілларі Клінтон на перемогу у виборах.

Раніше Джо Байден пригрозив Путіну відповісти на комп'ютерні атаки в самий невідповідний для нього момент.

Макрон намагається усунути фон дер Ляєн з посади голови Єврокомісії, заради нового протеже

четвер, 25 квітень 2024, 8:15

Президент Франції Еммануель Макрон веде переговори з іншими лідерами Євросоюзу щодо можливості замінити Урсулу фон дер Ляєн на посту голови Єврокомісії. Про це у середу, 24 квітня, повідомляє Bloomberg з посиланням на обізнані джерела. . Зазначається...

Країни ЄС вагаються з наданням ППО Patriot Україні: ЗМІ дізнались причини

четвер, 25 квітень 2024, 8:05

Повідомляється, що виготовлення систем ППО займає багато часу, тому європейські країни не хочуть відмовлятися від своїх Patriot і ставити себе під загрозу, передають Патріоти України. Як повідомляє AP news, країни Євросоюзу, які мають системи ППО Patri...