"У нас є можливості зробити це. І це станеться в той час, який виберемо ми, і за тих обставин, які матимуть найбільший ефект", - Байден пообіцяв відповісти Кремлю на кібератаки США

Американські спецслужби неодноразово звинувачували Росію в тому, що вона намагається вплинути на результат майбутніх президентських виборів, натякаючи при цьому, що Москва підтримує кандидатуру республіканця Дональда Трампа.

Джозеф Байден. Фото:Lsm.lv

США обіцяють відповісти на кібератаки, в яких американська влада звинувачує Росію. Про це віце-президент США Джо Байден заявив в інтерв'ю телеканалу Ен-бі-сі, передають Патріоти України з посиланням на ВВС.

"У нас є можливості зробити це, і сигнал буде подано. Він [Путін] дізнається про це, і це станеться в той час, який виберемо ми, і за тих обставин, які матимуть найбільший ефект", - сказав Байден.

Раніше представник Білого дому Джош Ернест заявив, що Президент США Барак Обама розглядає різні варіанти відповідей на хакерські атаки з боку Росії, яким піддалися організації політичних партій США.

Минулого тижня міністерство внутрішньої безпеки США і управління національної розвідки випустили спільну заяву, в якій офіційно звинуватили російську владу в організації кібератак на американські політичні структури.

Розвідувальні відомства повідомили, що мова йде про публікації на сайтах DCLeaks і WikiLeaks електронного листування американських політиків, а також про діяльність хакера з ніком Guccifer 2.0, який взяв на себе відповідальність за злом серверів Демократичної партії США.

Американські спецслужби неодноразово звинувачували Росію в тому, що вона намагається вплинути на результат майбутніх президентських виборів, натякаючи при цьому, що Москва підтримує кандидатуру республіканця Дональда Трампа. При цьому, на думку Байдена, Росія не має можливість докорінно вплинути на результат виборів.

Москва усі звинувачення послідовно відкидає. У МЗС Росії заявили, що заяви Вашингтона не підкріплені конкретними фактами, а прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков і зовсім назвав звинувачення "якоюсь нісенітницею".

Росія випалює українську землю. Настав час зробити те саме з Росією: Україна вже має ударні БПЛА, котрі можуть дістатися Сибіру - The Economist

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:55

Кореспондент одного з найстаріших і найвпливовіших періодичних видань Великобританії побував на українській фабриці, де випускають бойові БПЛА великого радіусу дії, де поспілкувався з провідним працівником. Моя охорона виглядає знервовано. З кожним наш...

Закон про іноагентів захищає нас від "українізацїі": Прем'єр-міністр Грузії потрапив у скандал

четвер, 18 квітень 2024, 23:54

Прем'єр-міністр Грузії Іраклій Кобахідзе заявив, що основною метою скандального закону про іноагентів є «запобігання українізації». Про це повідомив мовник 1tv, передають Патріоти України. «Законопроект «Про прозорість зовнішнього впливу» насамперед сп...