"Гібриди" відчайдушно махали руками: В ОРДЛО ледь не підірвали друге авто спостерігачів ОБСЄ

Бойовик, з якими розмовляли працівники місії, почав махати спостерігачам, щоб вони швидко виїжджали. Коли патрульні вже були в машині, в 50-100 метрах від них стався вибух.

Місія ОБСЄ на Донбасі. Ілюстрація:https://www.pravda.com.ua/

28 квітня поруч з машинами патруля ОБСЄ в районі населеного пункту Молодіжне в Луганській області стався вибух. Про це йдеться в звіті СММ ОБСЄ, передають Патріоти України.

Шість співробітників приїхали на двох броньованих автомобілях. Вони розмовляли з представником ОРЛО на підконтрольній бойовикам території.

"О 12:17 члени патруля СММ попрямували до своїх автомобілів, щоб виїхати з цього району, коли той же член "ЛНР" став махати спостерігачам рукою, показуючи тим самим, щоб патруль швидко покинув це місце. О 12:20, вже перебуваючи всередині своїх автомобілів, спостерігачі почули вибух", - йдеться в повідомленні.

Спостерігачі побачили також хмару чорного диму, але причину вибуху назвати неможливо.

Як відомо, 23 квітня 2017 року у районі підконтрольного бойовикам села Пришиб Луганської області на міні підірвалася машина патруля місії ОБСЄ. Загинув член місії, громадянин США. Ще двоє членів патруля поранені і перебувають у лікарні в Луганську.

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...