Гідний кандидат: Порошенку запропонували призначити Вакарчука міністром

На сайті Президента України з'явилася петиція про призначення Святослава Вакарчука міністром молоді та спорту.

Святослав Вакарчук. Фото: aif.ua.

На сайті петицій для Президента України з'явилася пропозиція до Петра Порошенка призначити лідера групи "Океан Ельзи" Святослава Вакарчука міністром молоді та спорту України. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

У тексті петиції підкреслюється, що "Вакарчук робить великий внесок у розвиток нового покоління". Святослав Вакарчук як посол доброї волі Програми розвитку ООН для молоді в Україні бере участь у багатьох соціальних та культурних проектах. Виступає з лекціями, в тому числі в Київському політехнічному інституті, де спілкується з молодими людьми і студентами на політичні та державні теми", - йдеться в тексті петиції.

"З огляду на його вагомий внесок у розвиток музичної культури України та активну громадянську позицію у вихованні підростаючого покоління, вважаю за доцільне призначити Вакарчука Святослава Івановича міністром молоді та спорту України. Він зараз, як ніколи потрібен своїй країні!", - підкреслив автор петиції.

До кінця збору підписів залишився 91 день. Всього необхідно зібрати 25 000 підписів.

Як повідомлялося раніше в ЗМІ, 23 січня Порошенко нагородив Вакарчука Орденом Свободи. Пізніше музикант звернувся до глави держави, зазначивши, що Україну зсередини роз'їдає корупція, тотальна несправедливість, невігластво; а низький рівень так званої еліти - набагато підступніший і небезпечніший, ніж будь-який зовнішній ворог.

Які хвороби крові та кровотворних органів звільняють від мобілізації в Україні - роз'яснення

четвер, 28 березень 2024, 16:56

В Україні з початку повномасштабного вторгнення РФ триває загальна мобілізація, під час якої військовозобов'язаних громадян призивають на службу в армію. Однак ціла низка захворювань є законною підставою для звільнення від мобілізації, передають Патрі...

У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...