Гіркий досвід з Каськом? "Керівникам прокуратур України заборонятиметься приватизація службового житла" - Луценко

Генпрокурор також повідомив, що всі прокурори, "хто зловживав правом на приватизацію, тобто приватизував більше, ніж одну службову квартиру, будуть позбавлені права бути прокурором".

Юрій Луценко. Фото:www.radiosvoboda.org

Керівникам всіх прокуратур України буде заборонено приватизувати надане їм службове житло. Про це поінформував у п'ятницю ввечері на брифінгу в прокуратурі Херсонської області генеральний прокурор України Юрій Луценко, повідомляють Патріоти України з посиланням на Укрінформ.

"Хочу видати наказ про заборону приватизації службового житла принаймні керівникам всіх прокуратур України. Можливо, рядові працівники після 20-річного стажу роботи в прокуратурі і заслужили на приватизацію, але керівникам це буде заборонено", - сказав Луценко.

Він також повідомив, що всі прокурори, "хто зловживав правом на приватизацію, тобто приватизував більше ніж одну службову квартиру, думаю, що будуть позбавлені права бути прокурором".

Як повідомлялося раніше, у 2003 році екс-заступник Шокіна Віталій Касько отримав службову однокімнатну квартиру у Печерському районі, яку пізніше приватизувала його матір, яка вже проживала у трикімнатній квартирі в Києві.

"Хохлом називали часто": Легенда львівських Карпат" розповів про період кар'єри в Росії

понеділок, 29 квітень 2024, 14:30

Колишній гравець збірної України та львівських "Карпат" Ігор Худоб'як розповів про період своєї кар'єри у Росії, передають Патріоти України. "Звичайно, не хотілося їхати зі Львова, але склалася така ситуація в "Карпатах". Тоді у 2013 році всіх футболіс...