Глава УПЦ КП пояснив українським воїнам, як потрібно ставитися до російських найманців на Донбасі (відео)

Патріарх Філарет згадав випадок, коли Господь Бог простив одного з крадіїв, яких розіп'яли разом з Ісусом Христом.

Патріарх Філарет. Фото: Факти.

Терористів "ДНР» і «ЛНР», які визнають себе винними і покаються, потрібно пробачити. Про це заявив патріарх Київський і всієї України Філарет, передають Патріоти України.

«Тих бойовиків, які визнають себе винними і захочуть виправитися - їх треба пробачити. А хто вчинив злочин і не кається, не заслуговують ніякого прощення. Бог таких теж не прощає», - пояснив патріарх.

Він згадав випадок, коли Господь Бог простив одного з крадіїв, яких розіп'яли разом з Ісусом Христом на хрестах. Тоді, вмираючи на хресті, один з них звернувся до Ісуса і покаявся. «Істинно кажу тобі: сьогодні ти будеш зі мною в раю!» - сказав йому після цього Ісус.

"Для прикладу - два розбійника на хрестах. Одного Бог простив, а іншого не пробачив. Обидва - злодії. Чому пробачив другого. Один покаявся, а другий - ні. Так само по війні", - сказав Філарет.

Українців зможуть бронювати від мобілізації через "Дію": Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 17:22

Кабінет Міністрів розробляє новий порядок бронювання військовозобов'язаних, планується, що це можна буде зробити через "Дію", передають Патріоти України. Як пише «Форбс», про це повідомила перша віце-прем'єрка та міністерка економіки Юлія Свириденко, я...

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...