"Голос країни-6": Як українці обрали переможця, найкращі виступи (відео)

Переможцем "Голос країни-6" стала підопічна Святослава Вакарчука Віталіна Мусієнко.

Названо переможця шоу "Голос країни - 6". Скріншот.

У фіналі шоу "Голос країни - 6" перемогла підопічна музичного тренера Святослава Вакарчука, Віталіна Мусієнко. Знаковою піснею для Віталіни стала композиція "Україна", повідомляютьПатріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Віталіна отримає контракт з 1+1, запише пісню, зніме кліп і отримає приз від ЖК "Щасливий", - заявили ведучі шоу Катя Осадча та Юрій Горбунов.

19-річна Віталіна Мусієнко з команди Святослава Вакарчука, незважаючи на свій юний вік, зуміла здивувати глядачів "Голосу країни" своїм потужним магічним вокалом. На "сліпих прослуховуваннях" вона заспівала пісню "Відьма" Ілларії та вперше змусила плакати Святослава Вакарчука.

Дівчина з маленького села Котельва на Полтавщині вчиться в університеті за спеціальністю "мікро та наноелектроніка", але мріє займатися творчістю, відроджуючи українську музику і культуру. "Я завжди буду співати українською мовою, тому що це мова мого народу. У цьому мої погляди сходяться з моїм тренером Святославом Вакарчуком. Я рада, що живу в такій країні, розмовляю і пишу вірші українською мовою. Свої вірші я вперше поклала на музику саме на "Голосі країни", - каже Віталіна.

Суперницею Віталіни в суперфіналі була учениця Тіни Кароль, юна бандуристка з Полтави Інна Іщенко. Дівчина проникливо виконала українську народну пісню "Перепілочка", причому зробила це а капела.

Примітно, що в шоу "Голос країни-5" переміг підопічний Тіни Кароль, а ось в "Голос країни-4" - підопічна Вакарчука.

Так що 2016 рік приніс їхньому рахунку 1: 2 на користь Слави. До речі, в 2017 році тренером шоу "Голос країни - 7" стане тріумфатор "Євробачення - 2016" Джамала.

Виступ головної суперниці Віталіни Мусієнко - Інни Іщенко.

Крім сольних виступів Віталіна заспівала пісню "Небо над Дніпром" зі своїм тренером Святославом Вакарчуком.

Головною суперницею Віталіни була учениця Тіни Кароль Інна Іщенко.

Разом з Тіною Кароль Інна заспівала українську колискову "Ой ходити зі коло вікон".

Фіналістом шоу також був учень Потапа Павло Палійчук. Але в третьому раунді суперфіналу "Голосу країни-6" конкурсант покинув шоу.

Павло Палійчук виконав з Потапом пісню "За любов".

Найменше пощастило учневі Івана Дорна Владиславу Каращуку - учасник "вилетів" після першого раунду суперфіналу "Голосу країни-6", заспівавши лише одну пісню.

Його спроба перемоги: Представник Фінляндії на Євробачення-2024 вийшов на сцену без трусів (відео)

четвер, 9 травень 2024, 1:45

Представник Фінляндії на "Євробаченні-2024" Windows95man вийшов на сцену наймасштабнішого пісенного конкурсу континенту в дуже зухвалому образі. Він з'явився на сцені у великому яйці, зробленому з джинсів, а потім воно відкрилося і стало зрозуміло, що ...

Ухилянт матимуть вибір між запливом через Тису та наверненням у "Свідки Єгови"? Верховний суд дав тлумачення, за яких умов можна відмовитися від мобілізації через релігійні переконання

четвер, 9 травень 2024, 0:55

Верховний суд назвав критерії, яким має відповідати військовозобов’язаний, щоб він мав змогу відмовитися від мобілізації через релігійні переконання. . Про це повідомляє Цензор.НЕТ із посиланням на портал "Судова влада України". . Верховний суд сформ...