Голос з трубки: "Моторола" телефоном повідомив "сподвижникам" причину поранення

Росовата намагається жартувати: "нічого серйозного, просто вавку на навчаннях поставив". Ну, якщо поранений в око і пах "Моторола" викликає посмішку російських кураторів - нехай буде так.

Арсен "Моторола", "ДНР". Фото: slon.ruЯк повідомляється на сайті Нескучные новости, проросійські сепаратистські ресурси відносно подробиць стану пораненого лідера бойовиків так званої "ДНР" Арсенія Павлова, більше відомого під позивним "Моторола", перетворюють на жарт факт його поранення, пишуть Патріоти України.

"Укропатріоти че-то там радіють, дірки для орденів готують! Розмовляв з "Моторолою" зараз - нічого серйозного. Травмувався на навчаннях", - заявив військкор сепарського інтернет-ресурсу Сергій Макаренко і додав: - Причин для занепокоєння немає. Нехай упороті видихають".

За відомостями, отриманими раніше від групи "Інформаційні війська України", відомо, що "Моторола" отримав поранення не тільки в око, але і в пах. А російський блогер Анатолій Несміян (el-murid), що підтримує бойовиків Донбасу, вважає, що поранення "Мотороли" вигідно Росії, поскільки проблему невдоволення командирів ополченців їй рано чи пізно, але доведеться вирішувати.

Винятки з закону: Ось кому не треба особисто йти до ТЦК

четвер, 2 травень 2024, 18:56

Що ближче новий закон про мобілізацію до набуття чинності (18 травня), відкриваються все більше нових сюрпризів, які підготували для українців законодавців. І один з них - неможливість оновити особисті дані про себе без обов'язково відвідування ТЦК та ...

Спершу була сварка: В Угорщині жорстоко вбили українця

четвер, 2 травень 2024, 18:45

У Будапешті внаслідок суперечки та бійки українець отримав смертельні ножові поранення і помер на місці. Про це повідомляє пресслужба поліції, передають Патріоти України. За даними правоохоронців, 1 травня до Центру управління діяльністю Головного упр...