"Голова перев'язана, весь синій і в крові": Стали відомі подробиці шокуючого побиття дитини в Одесі (відео)

А тим часом хлопчик, який тривалий час голодував і потерпав від знущань в родині, у службі у справах дітей на обліку не стоїть. Що робили педіатри, ділянковий, сусіди врешті-решт?

Подивись на себе очима дитини. Фото: ocss.mk.uaСильно побитий хлопчик, якого знайшли в Одесі 31 травня, в сюжеті ТСН повідомив, що його звати Вова, передають Патріоти України. Більше малюк нічого сказати не може. Він не знає свого віку, прізвища, імена батьків. На запитання, де болить, показує всюди. Він їсть і не може наїстися.

Лікарі впевнені, що дитина голодувала. За словами медиків, малюк пережив великий стрес. Знайшов дитину перехожий близько п'ятої години ранку.

"Їхав із роботи. Чотири, початок на п'яту ранку. Вже почало світати, в темряві, втомлений - думав, собака чи що. Придивився - дитина. Голова перев'язана, весь синій, у крові, побитий. Намагався знайти батьків, думав, десь поруч. Домогтися щось від дитини було важко - викликав поліцію, дочекався, викликали швидку", - розповів одесит Олександр Бекасов.

Дитину доставили до реанімації. "Доставлений в дуже тяжкому стані. Зі зневодненням і досить великою втратою маси тіла, а також численними забоями тіла різного ступеня давності, рубаною раною волосистої частини голови і скальпованими ранами лобових ділянок обличчя", - розповів медик Володимир Гатцук.

Він зазначив, що судячи з усього, дитина не їла і не пила тривалий час. "Є такий діагноз у цій ситуації - жорстоке поводження дорослих із дітьми. Це знущання", - стверджує медик.

Жителі вулиці, де знайшли хлопчика, повідомили про те, що чули крики вночі. "Вночі чула крики. Це було близько третьої години ночі. Шум такий, чоловік матюкався, плач дитини. Хвилин 10-15 і все стихло. Але собаки сильно метушилися", - розповіла одеситка Марія Алафардєєва.

Також в райадміністрацію надійшов електронний лист. Автор пише, що він побачив фото хлопчика в інтернеті та впевнений, що це його син, якого два роки тому забрала дружина. Тепер правоохоронці перевіряють по Одесі та області всі проблемні сім'ї. Повідомляється, що хлопчик у службі у справах дітей на обліку не стоїть.

"Вбивця" Google виходить 9 травня: Що відомо про нову пошукову систему

понеділок, 6 травень 2024, 5:58

У міру загострення "війни штучного інтелекту" між Google Gemini і Microsoft ChatGPT з'явилися чутки про те, що 9 травня 2024 року з'явиться нова пропозиція для веб-пошуку, яка функціонує на основі ChatGPT. Це також може стати викликом для домінуючого п...

Запобігне важким імунним реакціям навіть краще наявній медичній практиці: Науковці створили універсальну групу крові, що розв'яже проблеми пошуку правильних донорів

понеділок, 6 травень 2024, 5:00

Переливання відповідної групи крові часто стає серйозним каменем спотикання через її наявність і терміновість. Але вчені стверджують, що знайшли бактерії, які залишать цю проблему в минулому. . Під час нещодавнього дослідження групи фахівців з Техн...