Голова Укрзалізниці виступить на рок-фестивалі в Кам’янець-Подільському

Шостий міжнародний фестиваль Respublica пройде в Кам'янці-Подільському з 1 по 4 вересня.

Бізнес-реформатор Войцех Бальчун має свою рок-групу Chemia. Фото: wiadomosci.onet.plЯк повідомили організатори рок-фестивалю на своїй сторінці в Facebook, генеральний директор Укрзалізниці Войцех Бальчун виступить разом зі своєю рок-групою Chemia на фестивалі Respublica в Кам'янці-Подільському, пишуть Патріоти України.

"Ми завжди прагнемо подарувати нашим глядачам незабутні враження! Тому вперше на Respublica FEST запросили польський рок-гурт CHEMIA. Так-так, це саме той голова Укрзалізниці, про якого зовсім недавно писали всі ЗМІ. Його називають чудовим бізнес-реформатором, а у нас ви переконаєтеся ще і в його музичній майстерності!", - йдеться в анонсі.

Нового керівника держкомпанії Войцеха Бальчуна міністр інфраструктури Володимир Омелян представив керівному складу Укрзалізниці 16 травня. За тиждень до вступу на посаду Бальчун виступив у польському місті Познань з рок-концертом.

"Це було найжахливіше": Археологів вразили скелети без рук та ніг, знайдені на зруйнованій базі Гітлера (фото)

вівторок, 7 травень 2024, 22:16

Археологи-любителі знайшли п’ять людських скелетів без рук і ніг на території комплексу "Вовче лігво" (Wolfsschanze) – місця базування ставки Адольфа Гітлера в часи Другої Світової війни, а сьогодні популярного туристичного об'єкту. І науковці не впевн...

Криму загрожує неминуче екологічне лихо: Експерт розповів про небезпечні природні процеси

вівторок, 7 травень 2024, 21:43

У тимчасово окупованому Криму висихають річки. На думку еколога Євгена Хлобистова, це відбувається через недостатні опади. Про це повідомив Кримськотатарський Ресурсний Центр на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook, передають Патріоти України. У...