Головне - пережити: Астролог Влад Росс розповів про велику війну з Росією

Якщо в березні поточного року Росія не почне велику війну проти України, війни не буде, - астролог.

Ілюстрація: razom.org.ua.

Якщо в березні поточного року Росія не почне велику війну проти України, війни не буде. Про це розповів астролог Влад Росс, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Якщо в березні нічого не почнеться, то нічого вже й не буде", - сказав він. Астролог пояснив: астрологічну ситуацію березня посилюють два затемнення - сонячне (9 березня) і місячне (23 березня), "які будуть відбуватися по черзі і дійсно будуть вести до підвищеної конфліктності".

Росс додав: "Мавпа, символ цього року, все перевертає, і в кінцевому підсумку буде абсолютний мир".

На уточнююче питання "Якщо ми переживемо березень, то більше з Росією у нас не буде проблем збройного характеру?" астролог відповів: "У нас буде, як в Придністров'ї - заморожений конфлікт". І додав: "Зараз починаються переговори. Щоб мати більше сприятливих можливостей і впевнено вести переговори, Росія брязкає зброєю. Щоб на переговорах мати успіх".

Більшість українських біженців готові повернутися з-за кордону: Опитування показало, за яких умов

четвер, 2 травень 2024, 15:56

Більшість українців все ще планують повернутися до України (26% точно та 26% скоріше). З них 61% планує це зробити після війни, передають Патріоти України. з посиланням на дані опитуванняInfo Sapiens. Остаточне закінчення війни / припинення бойових ді...

Як підтвердити право на відстрочку через інвалідність дружини - роз’яснення юриста

четвер, 2 травень 2024, 14:56

Чоловіки, які мають дружину з інвалідністю III групи, можуть отримати відстрочку від мобілізації. Про те, як підтвердити це право, розповіла юристка Галина Токмач, передають Патріоти України. Правозахисниця пояснила, що мобілізаційним законом, який наб...